Kom kennismaken met Mogelijk

7 februari 2024
Kom kennismaken met Mogelijk

Ontdek de smaak van Mogelijk

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Dan nodigen wij je van harte uit om op vrijdag 8 maart tussen 12.00 en 14.00 uur langs te komen bij ons in Breukelen, waar een smakelijke verrassing op je wacht!

Direct naast het treinstation in Breukelen, op de Amerlandseweg 2, staat onze foodtruck klaar om je te verwelkomen. Het is niet alleen een kans om te genieten van heerlijk eten, maar ook om kennis te maken met Mogelijk, misschien wel jouw toekomstige werkgever.

Tijdens je bezoek heb je ook de mogelijkheid om je toekomstige collega's te ontmoeten en te spreken, zodat je een beter beeld krijgt van de werkomgeving en de teamdynamiek. Bovendien nodigen we je uit om een kijkje te nemen in ons kantoor, zodat je een beter beeld krijgt van de werkomgeving en de sfeer waarin we werken.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, een carrièreswitch overweegt of gewoon benieuwd bent naar wat Mogelijk voor jou kan betekenen, deze gelegenheid is perfect om ons beter te leren kennen.

Dus, waar wacht je nog op? Meld je nu aan via deze link. Zet een stap richting nieuwe mogelijkheden en breng ons een bezoekje.

Datum; Vrijdag 8 maart
Tijd; 12.00 tot 14.00 uur
Adres; Mogelijk Vastgoedfinancieringen, Amerlandseweg 2 in Breukelen

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Tot vrijdag 8 maart!

Alle artikelen
Meer lezen