Enthousiasme over Mogelijk delen met intermediairs

29 maart 2023
Enthousiasme over Mogelijk delen met intermediairs

“Fantastisch om weer lekker naar buiten te gaan. Op pad om onze intermediairs te bezoeken. Deze nieuwe functie als Regiomanager voelt voor mij als een maatpak. Ik verheug me erop intermediairs te ontmoeten en ze te laten zien hoe wij oplossingen bieden als het gaat om vastgoedfinancieringen”, vertelt Marc van den Berg. Na zijn werk als senior accountmanager binnen Mogelijk, maakt Marc nu de overstap naar Regiomanager en zal hij onder meer intermediairs bezoeken.

Marc loopt al een tijdje mee bij Mogelijk. “Mijn eerste kennismaking met Mogelijk dateert uit 2016, toen Mogelijk net was opgericht. Ik was toen zelf intermediair en voor een van mijn klanten op zoek naar een zakelijke hypotheek. Ik vond de snelheid van handelen en de scherpe tarieven een verademing. Nog altijd vind ik dat Mogelijk dit uitstekend doet.”

Ervaring en productkennis


Van het een kwam het ander en Marc kreeg de kans om bij Mogelijk aan de slag te gaan. “Ik werd gevraagd om mee te denken over de Verhuurhypotheek wat destijds in ontwikkeling was. Heel uitdagend en interessant, ik werd accountmanager in de buy-to-let markt.” Toen de Verhuurhypotheek eenmaal goed in de markt stond, verschoof Marc zijn aandachtsgebied naar de Ondernemershypotheek. “Begin 2022 werd ik hiervoor senior accountmanager, toen nog alleen voor de één-op-één financieringen. In oktober kwam daar het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds als aandachtsgebied bij. In de drie jaar dat ik hier nu werk, heb ik alle producten van binnen en buiten leren kennen. Die kennis neem ik natuurlijk mee richting onze intermediairs.”

Ervaring als intermediair

“Omdat ik zelf intermediair ben geweest, weet ik heel goed welke vraagstukken er spelen en waar de behoeftes liggen. Persoonlijk en vakkundig meedenken op cruciale momenten is belangrijk, net als snelheid van handelen. Het is mijn doel intermediairs te laten zien hoe fijn het is dat wij de one-stop-shop zijn als het gaat om vastgoedfinanciering. Van projecten tot transformaties, van landbouwgronden tot bedrijfshallen, recreatiewoningen of kantoren en alles wat daartussenin zit. Vastgoed zit in het DNA van Mogelijk. Mijn streven is dat wij in elk geval in de top 3 zitten als een intermediair een offerte aanvraagt voor een vastgoedfinanciering. Ik ben ontzettend enthousiast over onze producten, onze scherpe voorwaarden en snelheid van handelen. Daar kom ik graag alles over vertellen.”

Interesse?

Naast de focus op financieel intermediairs, legt Marc zijn focus op accountants en assurantiekantoren. “Uitdagend want die beide groepen kennen ons nog niet allemaal.” Heb je interesse om verder te praten met Marc? Hij komt graag bij je langs voor een presentatie of kennismaking. “Natuurlijk kun je mij ook bellen of mailen als je direct wilt dat ik met je meekijk op een financieringsvraagstuk. Ik hoor het graag”, besluit Marc.

Alle artikelen
Meer lezen