Welkom in de innovatieve speeltuin van Mogelijk

Innovatie, klantgerichtheid, groei. Bij Mogelijk ontdek je wat de kracht is van persoonlijk contact en geautomatiseerde processen. Bij ons krijg je de kans om mee te lopen in een unieke omgeving waarbij het blij maken van klanten voorop staat. Daarbij worden wij ook altijd blij als jij ons kunt voorzien van een stevig onderzoek, goede analyses en verbetervoorstellen zodat wij het elke dag weer beter kunnen doen voor onze klanten.

Hoe bevalt het de stagairs bij Mogelijk?
Vraag het Isa!

Wij vroegen het aan Isa, die zich als stagiair heeft ingezet voor Compliance en nu bij Mogelijk aan de slag is gegaan als eerste echte baan. Isa: "Bij Mogelijk wordt er niet alleen gedacht aan hard werken, maar ook aan ontspanning. Vanuit school wordt het werkleven als iets heel serieus neergezet, dus ik had van tevoren niet zoveel borrels en feestjes verwacht. Als ik Mogelijk vergelijk met mijn vorige stage heb ik het idee dat ik hier beter contacten heb kunnen leggen met collega’s doordat de sfeer dit meer toelaat. We doen leuke dingen. Zo was ik ineens onderdeel van een toffe videoproductie (zie foto). Bij Mogelijk is elke dag anders en heb ik het idee dat ik ook eigen inbreng kan geven in wat ik doe."

Hoe bevalt het de stagairs bij Mogelijk?
Vraag het Margo!

"Bij Mogelijk voel ik me erg warm ontvangen. Er is door Mogelijk veel tijd gemaakt voor introductie en kennismaking met andere afdelingen, dat ervaar ik als erg waardevol. Dit is mijn eerste kantoorbaan en ik moest wel erg wennen aan het binnen zijn de hele dag. Voorheen was ik er veel op uit voor bezichtigingen etc. Nu zit ik toch de hele dag achter de computer. Verder heb ik me enorm verbaasd over in welke gezelligheid hier serieuze transacties verlopen. Er is veel ruimte voor leuke dingen, en als stagiair word je overal bij betrokken. Zo stond ik ook 'model' in de laatste video om nieuwe stagiairs te werven. Ben je nieuwsgierig. Gewoon contact opnemen en laat je verrassen! " Aldus Margo.

Dit wil je vast ook wel weten!

  • Wij zijn altijd op zoek naar stagiairs, we dagen je uit je te melden!
  • We geven je de kans om het werken bij Mogelijk echt goed te leren kennen. Daarom raden we je aan naast bijvoorbeeld je afstudeerproject ook lekker met ons mee te werken.

Reageer nu