Wie is Mogelijk?

Wij bieden zakelijke vastgoedfinancieringen aan ondernemers en vastgoedbeleggers, maar dan anders. We maken processen graag makkelijk en, nog belangrijker: wij maken ondernemers en vastgoedbeleggers blij. Naast vastgoedbeleggers en ondernemers, zijn investeerders voor ons een belangrijke doelgroep. Zij financieren namelijk de zakelijke hypotheek van een ondernemer. Ook voor hem of haar staan gemak en service bovenaan. We lopen altijd die extra stap om onze klanten te ontzorgen.

Historie
2016

Aan de keukentafel begon het unieke verhaal van Mogelijk

Oprichters en ondernemers Maarten Rövekamp, Pablo de Loor en Annemieke Schoonderwoerd wilden vastgoed financieren makkelijk en toegankelijk maken

Maart
2019

Verhuizing naar hypermodern kantoorpand pal naast het NS station in Breukelen

Juni
2019

Mogelijk passeert grens van 100 miljoen aan verstrekte zakelijke hypotheken

November
2020

Een nieuw directieteam maakt Mogelijk klaar voor de volgende groeifase

December
2020

Mogelijk passeert grens van 300 miljoen aan verstrekte zakelijke hypotheken

Januari
2021

Uitbreiding van het pand en werkplekken

...

Mogelijk neemt een enthousiaste nieuwe collega aan! Ben jij dat?

Eén van onze klantreizen
#
1
Ondernemer stuurt financieringsaanvraag via onze quickscan op de site
#
2
Onze vastgoedspecialisten gaan na of wij het pand kunnen financieren
#
3
De ondernemer krijgt binnen 2 dagen antwoord of de leensom haalbaar is
#
4
Direct tijdens de kennismaking kan de ondernemer de offerte tekenen
#
5
Wij maken van de aanvraag een investeringsaanbieding voor investeerders
#
6
We publiceren elke dinsdag de investeringsaanbiedingen op onze website
#
7
Investeerders kunnen vanaf dinsdag 11 uur online investeringsaanbiedingen claimen
#
8
Na claimen krijgen ondernemer en investeerder een uitnodiging voor het ondertekenen van de hypootheekakte bij de notaris
#
9
De financiering is een feit en wij starten de leningadministratie op!
Mogelijk & verantwoord ondernemen

Hard werken en geld verdienen maar ook iets terugdoen voor de maatschappij, dat vinden we belangrijk. Wij steunen jaarlijks onze drie vaste goede doelen. Maar we werken ook in een energiezuinig pand met 250 zonnepanelen en een warmtepomp.

Wat je bij ons krijgt

Elke dag zet jij net dat stapje harder om klanten blij te maken. Maar wat krijg je ervoor terug? Een open en innovatieve werkomgeving, een ambitieus en mensgericht team, een mooi kantoor in Breukelen (direct naast station en A2). Maar ook: 2x per week een heerlijke lunch, gezamenlijke borrels en feestjes en samen sporten. Uiteraard: een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding voor OV of op basis van kilometers. En: ruim vijf weken vakantie per jaar, of meer in overleg! Mogelijkheid om te werken in een succesvol en groeiend bedrijf. Je krijgt volop kansen om je te ontwikkelen.

Roadmap werken bij Mogelijk

Zo werkt solliciteren bij Mogelijk

Weten wat jouw collega’s elke dag weer blij maakt?
Veel gestelde vragen

Bekijk hier het overzicht van veel gestelde vragen én antwoorden

Hoe is de sfeer bij Mogelijk?

Wij doen alles om klanten blij te maken. Dat is de grootste focus. We gaan heel ver voor onze klanten en dat betekent soms echt een stap harder zetten om een deal rond te krijgen of om ervoor te zorgen dat zaken soepel blijven lopen. Het leuke daarvan is dat dat heel veel voldoening geeft. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Je wordt ondersteund met de nieuwste technologie en je hebt een comfortabele, moderne werkplek. En onderling hebben we een hoop lol. De sfeer is informeel en je krijg heel veel kansen. Als je een mooi idee hebt, dan kun je daar vaak mee aan de slag. Want samen willen we het allerbeste voor de klant.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden bij Mogelijk?

Samenwerken in een zeer professionele omgeving waar innovatie de boventoon voert en we alles doen om onze klanten blij te maken. Dat is typisch Mogelijk. Jouw exacte salaris is afhankelijk van de functie. We kijken natuurlijk ook naar je capaciteiten, kwaliteiten en werkervaring. Wij doen je een passend voorstel. Daarbij werken we met het salarishuismodel van Korn Ferry.

Verder krijg je onder andere:

  • 25 vakantiedagen
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding voor OV of op basis van kilometers
  • Mogelijkheid om met je collega’s te sporten
  • Twee keer per week een overheerlijke lunch
  • Gezellige borrels en feestjes
Hoeveel vakantiedagen krijg ik?

In principe krijg je, als je fulltime werkt, 25 vakantiedagen per jaar. Meer dagen kan in overleg.

Krijg ik direct een vast contract?

Wij vinden het belangrijk om eerst goed aan elkaar te wennen. Daarom krijg je eerst een contract van 7 maanden, hebben we een klik? Dan volgt een jaarcontract en vervolgens een contract voor onbepaalde tijd.

 

Hoe wordt er bij Mogelijk gewerkt?

We beginnen elke dag tussen 8:30 en 9:00 uur. We werken hard met tussendoor een gezellige lunchpauze. Twee keer per week krijg je een heerlijke lunch geserveerd. De werkdag eindigt tussen 17:00 en 17:30 uur. De lijnen zijn kort en heel informeel. Goede ideeën worden omarmd, dus kom maar op!

Waar is Mogelijk gevestigd?

Wij hebben een hypermodern kantoorpand aan de Amerlandseweg 2 in Breukelen. Vlak langs de A2 en bijna boven op het station!

Kan ik parttime werken?

Natuurlijk zou het voor ons heel fijn zijn als je 40 uur per week komt werken. Maar we snappen ook dat je misschien je werk met privé goed wilt combineren. Overleg met ons en samen kijken we naar mogelijkheden.

Mag ik ook opleidingen volgen?

Zeker! Groei vinden we belangrijk en stimuleren we. Als je een opleiding wilt volgen om binnen Mogelijk je volgende stap te kunnen maken, dan praten we daar graag verder met je over.

Kan ik ook een open sollicitatie indienen?

Graag, als je nu geen passende vacature ziet, maar je wilt wel een onderdeel uitmaken van Mogelijk, neem dan contact op. Of stuur een open sollicitatie.

Ik voldoe niet helemaal aan de kwalificaties in de vacature, kan ik toch solliciteren?

Wie niet waagt wie niet wint is ons motto! Als jij denkt dat je van toegevoegde waarde kunt zijn voor Mogelijk, stuur dan je motivatie naar Vivian. Zeker als je gelooft in blij maken van klanten, servicegerichtheid en gemak bieden, dan zien we graag jouw reactie tegemoet!

Moet ik een test doen als ik de baan wil?

In sommige gevallen hoort een assessment bij de procedure. Maar in de meeste gevallen kijken we vooral naar jou als persoon en de ervaringen die je met je meebrengt. De juiste klik is voor ons het belangrijkst.

Doet Mogelijk ook iets aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Zeker! We vinden het belangrijk zorgvuldig om te gaan met onze omgeving. We hebben gekozen voor een energiezuinig pand. We hebben meer dan 250 zonnepanelen op het dak van ons pand en een warmtepomp.

Verder steunen we 3 goede doelen:

  • Joy for Children: voorziet kinderen in kansarme gebieden onder andere van kleding, voeding, onderwijs en medische zorg.
  • Stichting jarige Job: geeft kinderen die het moeilijk hebben, een mooie verjaardag door het schenken van een verjaardagsbox.
  • Stichting Rupingh: heeft zich toegelegd op projecten in het onderwijs en de gezondheidszorg voor bewoners van het arme Indonesische eiland Flores.
Wat voor activiteiten zijn er naast het werk?

We houden van feestjes en borrels. We vieren successen met elkaar. Maar we hebben ook uitjes met het team. Sporten met collega’s is ook mogelijk. Daarnaast hebben we met regelmaat inhoudelijke sessies om te kijken hoe we het samen elke dag weer beter kunnen doen voor onze klanten.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik heb gesolliciteerd?

Mogelijk hanteert altijd de Privacy wetgeving. Als je solliciteert op een vacature verwerken we met jouw toestemming de door jou verstrekte gegevens voor het in behandeling nemen van jouw sollicitatie. Jouw gegevens worden 1 jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure verwijderd.

Wat doet Mogelijk aan inclusiviteit?

Bij Mogelijk bieden we gelijke kansen voor iedereen. We hebben een zeer divers personeelsbestand van mannen en vrouwen van diverse leeftijden, nationaliteiten en culturele achtergronden. Ook in ons werk gaan we na hoe we onze financieringen zo toegankelijk mogelijk kunnen maken voor alle ondernemers, ongeacht wie het zijn. Zo hebben we Code-V ondertekend. Code-V is een initiatief van invloedrijke publieke en private organisaties dat zich inzet voor het verbeteren van de toegang tot financiering voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. 

Vacatures