Mogelijk kan veel betekenen voor ondernemers 

1 augustus 2023
Mogelijk kan veel betekenen voor ondernemers 

"Voordat ik ruim twee jaar geleden bij Mogelijk begon als Accountmanager, was ik sinds 1992 bankier. Ik herken daarom wel wat onze klanten zeggen en waar ze tegenaan lopen", zegt Marcel Palsgraaf. "Wij zijn er trots op dat we bij Mogelijk veel kunnen betekenen voor ondernemers. Het is onze kracht om snel en duidelijk informatie te geven over een passende financiering. Transparantie is daarbij heel belangrijk." 

"Onlangs klopte een vastgoedfamilie met meerdere eigen sushirestaurants samen met hun intermediair van Financieringsgilde bij ons aan voor herfinanciering van een aantal panden. Mogelijk had eerder al gezorgd voor herfinanciering van een aantal panden en nu wilden zij de laatste panden ook onderbrengen. Hun bank was terughoudend om aan derden verhuurde panden te herfinancieren. Bij Mogelijk ging dat wel makkelijk en snel, dat heeft de klant positief verrast. Ze waren gewend dat het maanden duurt voordat er uitsluitsel zou komen over een aanvraag. Bij ons kwamen ze op de koffie, publiceerden we de dinsdag daarna de investeringsaanbieding op ons portal en was er direct een match met een investeerder." 

Altijd kansen genoeg 

"Bij Mogelijk denken we altijd in oplossingen. Onze kracht is dat we altijd blijven doorontwikkelen met nieuwe producten. Denk aan het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds waarin verschillende investeerders geld inleggen waarmee we een mooie mix van hoogwaardig zakelijk vastgoed financieren. Ook de één-op-één financieringen zijn gewild bij investeerders: elke dinsdag presenteren we een mooi aantal nieuwe investeringsaanbiedingen op ons portal. We zien op dit moment dat kortlopende financieringen wat meer in trek zijn, die hebben een hogere rente en vaak een exit fee. Vanuit het perspectief van onze investeerders bieden we daarom meer vijfjarige investeringen aan. Dan kan kun je als ondernemer na vijf jaar ook weer oversluiten. Zo zijn er altijd mogelijkheden en kansen genoeg." 

Mooi netwerk 

Ik ben blij dat we zo’n mooi netwerk aan intermediairs om ons heen hebben. Zij kunnen bij uitstek ondernemers adviseren hoe zij bijvoorbeeld groei- en werkkapitaal kunnen verkrijgen vanuit de overwaarde in hun vastgoed. Steeds vaker krijgen wij hierover vragen voor het herfinancieren van zakelijk vastgoed. Een uitstekende mogelijkheid om kapitaal vrij te spelen. Heb je ook zo’n casus: Dien je aanvraag in op mogelijk.nl.

Alle artikelen
Meer lezen