Bij Mogelijk krijg ik veel vrijheid en alle ruimte om me verder te ontwikkelen

17 oktober 2023
Bij Mogelijk krijg ik veel vrijheid en alle ruimte om me verder te ontwikkelen

Sinds mei 2023 werkt Paul Pennings (29) als Regiomanager bij Mogelijk. De geboren Brabander zet zich met veel plezier in voor de commerciële groei van Mogelijk in de regio. “Ik opereer in een gebied dat ik goed ken en waar ik al relaties heb. In een relatie gun je elkaar dingen. Als Regiomanager onderhoud ik die relaties en breid ze verder uit.”

Paul komt uit de financiële wereld; hij werkte hiervoor bij een werkkapitaalfinancier. “In de financiële wereld is de wet- en regelgeving constant in beweging. Dat zie je nu ook weer bij het vastgoed. Het is een permanente uitdaging om hier creatief mee om te gaan. Vroeger liep alle financiering via de banken, maar nu zie je steeds meer alternatieve financieringsmogelijkheden ontstaan. Ik krijg bij Mogelijk veel vrijheid en alle ruimte bij te dragen aan de groei. Inzet wordt beloond, en als je laat zien dat je vooruit wilt, word je daarin ondersteund.”

Brabantse gezelligheid

“Mogelijk is een fijne organisatie. We zitten hier in Breukelen met een team van 130 man, en ik werd meteen goed opgevangen. Het is toch wel bijzonder dat je met zoveel mensen nog steeds een teamgevoel en saamhorigheid weet vast te houden. Ik zou het bijna Brabantse gezelligheid noemen! Inmiddels ken ik het bedrijf en het product goed. In Zuid-Oost Nederland zijn er nog veel mogelijkheden om verdere groei te realiseren, dat is uitdagend en leuk om aan te werken.”

Warm welkom

Tot slot heeft Paul nog een warm woord voor potentiële nieuwe collega’s. “Bij Mogelijk word je gewaardeerd en krijg je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen. De werkomgeving is erg prettig. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk!”

Alle artikelen
Meer lezen