Ambitieus en voortvarend

20 september 2023
Ambitieus en voortvarend

Binnengekomen als stagiair (opleiding Makelaardij en Vastgoed) hield hij zich bezig met onze Verhuurhypotheek. Na zijn stage kwam hij terug als accountmanager. Nu is het tijd voor de volgende stap in zijn loopbaan bij Mogelijk: Olivier Split is onze nieuwe regiomanager Noord. We vroegen hem naar zijn ambities: 

“Ik ben geboren en getogen in het mooie Groningen, dus de binding met de regio is er al. Deze persoonlijke connectie met de regio zal ongetwijfeld bijdragen aan mijn effectiviteit als regiomanager. 

Het doorgroeien vanuit de rol van accountmanager vind ik een mooie uitdaging. Als accountmanager werkte ik al prettig samen met Niek Soetekouw. Hoe hij de rol van regiomanager oppakt spreek me erg aan. Hoe hij zowel vriendelijk als duidelijk is naar intermediairs. Allemaal op een heel prettige manier maar toch altijd professioneel. De uitdaging zit hem er vooral in om intermediairs die Mogelijk nog niet kennen te enthousiasmeren en hen te laten zien welke voordelen Mogelijk biedt ten opzichte van meer traditionele financiers. Die uitdaging ga ik graag aan. 

Ik ben bevlogen en ambitieus, net als Mogelijk. Ik sta dus te popelen om de intermediairs in het Noorden enthousiast te maken voor onze mooie proposities.” 

Alle artikelen
Meer lezen