Ruim twee jaar geleden stapte Nikki Guichelaar de wereld van Mogelijk binnen als Marketing & Communicatie Coördinator. Nikki, voorheen werkzaam bij een reclamebureau, koos voor Mogelijk vanwege de uitdaging die ze zocht. Ze ontdekte een schatkist aan variatie binnen de muren van Mogelijk.  

"Het werk bij Mogelijk is allesbehalve eentonig," zegt Nikki met een glimlach. "Van het coördineren van blogs tot het creëren van een gedrukt magazine, advertenties, billboards, video's, radiospots, tv-commercials en online advertenties - het is een complete mix van middelen. Ik vind dat best uniek en het is heel leuk dat ik aan al die middelen een bijdrage kan leveren." 

Vrijheid en kansen 

“De vrijheid en kansen die Mogelijk biedt, vind ik echt een groot voordeel. Bij Mogelijk krijg je ruimte voor creativiteit en ideeën," legt ze uit. "Als je een goed idee hebt, krijg je vaak de kans om het uit te voeren zoals jij dat wilt. Elke dag is anders - een cliché, maar oh zo waar. Maar eerlijk is eerlijk, het is ook intensief werken. Ideeën moeten snel tot uitvoering komen, soms zelfs op dezelfde dag." 

Sociaal team 

In de hectiek staat Nikki er niet alleen voor. "Collega's zijn altijd bereid om te helpen," zegt ze. "Het team is een sociaal team. We organiseren sportieve evenementen, vieren feestjes en genieten van goed verzorgde lunches. Mogelijk is een werkgever die niet alleen tijdens goede tijden attent is, maar ook wanneer je ziek bent, word je niet vergeten." 

Interessant en leerzaam 

Mogelijk biedt kansen voor persoonlijke en professionele groei.  "Naast de uitvoering van taken krijg ik de kans om mee te denken en te adviseren. Ik vind het heel interessant en leerzaam betrokken te zijn bij de ontwikkeling van plannen, strategieën en de groei van Mogelijk." 

Alle artikelen
Meer lezen