Stage Legal & Compliance

11 oktober 2024
Stage Legal & Compliance

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar je écht het verschil kunt maken? Wil jij ervaring opdoen binnen het domein van Customer Due Diligence (CDD) en de kans krijgen om een belangrijke bijdrage te leveren aan het optimaliseren van de juridische en compliance processen van onze organisatie? Dan hebben wij dé plek voor jou! Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen krijg je de kans om gedurende 16 weken, 2 à 3 dagen per week, actief mee te werken aan onze projecten en direct impact te maken.

Wij zijn een snelgroeiende non-bancaire financier met een jong, dynamisch team dat elke dag werkt aan slimme, technische oplossingen om onze processen zo efficiënt en compliant mogelijk in te richten. Bij ons krijg je de kans om écht mee te draaien, terwijl je onder begeleiding van professionals jouw eigen stageopdracht uitvoert, die we samen op maat afstemmen.

Wat kun je verwachten?

  • Werken in een snelle, innovatieve omgeving waar geen dag hetzelfde is.
  • Hands-on ervaring met CDD-werkzaamheden en het verbeteren van onze compliance processen.
  • Jong en energiek team waar volop ruimte is voor jouw ideeën.
  • De mogelijkheid om jouw juridische kennis om te zetten in praktijkervaring en direct impact te maken.

Volg jij een hbo-opleiding binnen het compliance- en/of juridische domein, zoals (maar niet beperkt tot) HBO Rechten, Integrale Veiligheidskunde, Bedrijfskunde met specialisatie in Compliance, of Forensisch Onderzoek? Ben jij proactief, analytisch sterk en wil je werken in een omgeving waar innovatie en groei centraal staan? Solliciteer dan nu voor deze unieke stageplek en ontwikkel je tot een professional binnen Legal & Compliance!

Stuur je cv en motivatie naar sabine.loozen@mogelijk.nl en hopelijk zien we jou binnenkort als nieuwe stagiair(e) Legal & Compliance bij Mogelijk!

Alle artikelen
Meer lezen