Mogelijk bruist van creativiteit en initiatief

3 november 2022
Mogelijk bruist van creativiteit en initiatief

Vers van de opleiding ‘Leisure & Events Management’ van de Hogeschool Rotterdam startte Anouk Gentis (23) in februari 2022 bij Mogelijk als Event- en Projectmanager. Ze viel met haar neus in de boter, want de PROVADA stond voor de deur. Of ze de presentatie van Mogelijk op de grootste vastgoedbeurs van Nederland wilde regelen. “Gelukkig ben ik stressbestendig”, lacht Anouk.

Natuurlijk hoefde Anouk die klus niet alleen te doen. “Ik kon altijd hulp vragen bij mijn collega's van marketing en support”, vertelt ze. “Het was echt een supermooi event om direct mezelf te bewijzen en om de wereld van Mogelijk te ontdekken.”

Die wereld, vastgoedfinancieringen en MKB-ondernemers, kende Anouk namelijk nog niet. “Die wereld is veel warmer en hartelijker dan ik me had voorgesteld. Ik had wel een beetje het beeld van een wat koudere, zakelijke ‘mannenwereld’, maar dat is totaal niet zo. Ook in de contacten met relaties die ik heb op events is iedereen even aardig. Ik heb me geen moment ‘het meisje van de evenementen’ gevoeld.”

Van A tot Z

In haar rol mag Anouk alle evenementen voor en met externe relaties van A tot Z regelen. Van uitnodigingen uitsturen tot locaties regelen en van techniek tot de bedankjes achteraf. De afgelopen tijd was ze druk met de Mogelijk On-Tour sessies. “We gingen het land in om investeerders te informeren over de mogelijkheden van het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. We hadden kennissessies in Rotterdam, Eindhoven en Zwolle en hielden er nog drie hier op kantoor. Verder hebben we al boottripjes, tussenpersonenevents, personeelsfeesten, Museumplein Polo Amsterdam en genoeg andere interessante events achter de rug. Op dit moment staat een taxateursevent en het Mogelijk Kerstbomen Open Huis voor de deur. Ik hoef me echt niet te vervelen.”  

Vrijheid en support

In haar werk bij Mogelijk ervaart Anouk veel vrijheid en tegelijk veel support. “Ze geven mij echt het vertrouwen om mijn ding te doen. En er is ook genoeg te doen, Mogelijk bruist van creativiteit en initiatieven. In het marketingoverleg poppen er altijd weer ideeën op. Vaak ook last-minute, maar ik kan wel tegen wat druk. Bovendien kan ik altijd om hulp vragen bij mijn collega's, hoe druk zij het zelf ook hebben. En als iets niet realistisch is, dan kan ik dat ook gewoon zeggen.”

Echt een team

Anouk kan niet exact duiden wat voor type mens er nu bij Mogelijk werkt. “De collega’s zijn allemaal zó verschillend, dat maakt het leuk. En tegelijkertijd voel je wel aan alles dat we allemaal aan hetzelfde werken en we heel goed met elkaar overweg kunnen. Over het algemeen zijn het energieke, positieve en hardwerkende mensen. En als er successen te vieren zijn, vieren we dat ook met zijn allen. Het management laat ons ook voelen dat we de mijlpalen die we bereiken - zoals de 1 miljard aan verstrekte financieren - echt met het hele team hebben gedaan en dat iedereen daar belangrijk in is.”

Alle artikelen
Meer lezen