Ontwikkeling van medewerkers en het delen van kennis vinden we belangrijk bij Mogelijk. Voor een groot deel is die kennis al aanwezig binnen de organisatie. Bijvoorbeeld onze vastgoedspecialisten en partners zijn een bron van ervaring. Het zou zonde zijn om daar niks mee te doen. De sessies duren hooguit een uur met een to-the-point presentatie en vaak met cases die rechtstreeks uit onze eigen praktijk komen. De sessies sluiten dus perfect aan op het dagelijks werk van de medewerkers.

Is de kennis niet binnen Mogelijk aanwezig dan nodigen we ook regelmatig experts uit. Meestal zijn dat mensen waar we al mee samenwerken zoals advocaten of notarissen. Ze kennen ons bedrijf en weten hun verhaal dan ook prima aan te passen op onze praktijk.

De kennissessies houden bij ons op kantoor in een grote vergaderzaal of in ons eigen restaurant. En voor diegenen die er niet bij kunnen zijn, nemen we de sessies op zodat ze altijd beschikbaar blijven in onze Mogelijk Academy. Zo blijft de kennis behouden. Ook voor toekomstige collega’s.

Alle artikelen
Meer lezen