Is Marc onmisbaar? Alleen als hij een vrije dag wil

29 september 2022
Is Marc onmisbaar? Alleen als hij een vrije dag wil

Midden in een turbulente tijd is Marc van den Berg overgestapt van Credion naar Mogelijk. Bij Credion bracht hij veel financieringen bij Mogelijk onder en had dus regelmatig contact had met Mogelijk-collega's. "Begin 2020 combineerde ik Credion en Mogelijk als Account Manager op de Mogelijk Verhuurhypotheek die toen werd ontwikkeld. Met veel plezier was ik daar twee dagen per week mee bezig, totdat corona uitbrak en de wereld er opeens anders uitzag."

"De Verhuurhypotheek werd even op een laag pitje gezet en onze samenwerking ook. Die zomer was corona aardig in beeld en konden we door. Kort daarop kon ik fulltime bijdragen aan de groei van deze fantastische club. Ons enthousiaste team zette de Verhuurhypotheek succesvol op de kaart. Toen dat goed draaide, stapte ik eind 2021 over naar de Ondernemershypotheek om die als Senior Account Manager verder op de rit te krijgen. Het leuke is, dat ik nu van beide producten alle ins en outs ken en daardoor als vraagbaak kan fungeren."

Blije gezichten

Is Marc daarom onmisbaar? Hij relativeert het meteen: "Nee, natuurlijk niet. Maar ik ervaar het wel als een mooie toegevoegde waarde." Marc voegt toe: "Ik heb iets met tegeltjes. Op eentje staat: niemand is onmisbaar, tenzij diegene een vrije dag wil. Een andere die goed past bij Mogelijk: high performance, high fun. We werken hier erg hard en zijn een professionele club met een goed imago. We leveren kwaliteit en willen onze ondernemers blij maken. Daarnaast hebben we ontzettend veel lol met z'n allen en doen we leuke dingen: van eieren bakken voor collega's tot sessies en uitjes met relaties of tussenpersonen. Positieve verrassingen zorgen voor blije gezichten."

Op zoek naar de 'ja'

"Voor onze relaties zoeken we naar de 'ja': de mogelijkheden om die financiering wél te realiseren. Onze missie is klanten blij maken en dat werkt écht. Eens in de drie maanden organiseer ik een webinar over het Mogelijk-portal met een vertegenwoordiging van de grootste tussenpersonen. Dan zitten we virtueel om de tafel om ontwikkelingen van het portal door te nemen en feedback te vragen. Zo gaat dat ook binnen ons team. Ik geloof in 1 + 1 = 3. In je uppie kan je best veel doen, maar samen kom je veel verder. Dat heeft alles te maken met werken in teamverband, wat bij Mogelijk hoog in het vaandel staat en we ook uitstralen."

Op zoek naar goeie collega's

"Mogelijk is een groeiende organisatie die constant op zoek is naar kwalitatief goeie collega's, zoals in de commercie en bij Mogelijk Technologies. We zijn zeer sterk gegroeid; een dikke twee jaar geleden waren we met twintig mensen en nu honderd. En we groeien nog wel even door. Als je Mogelijk een interessante partij vindt die bij je past, aarzel dan niet om zelf contact op te nemen. Als je graag wil, zijn hier genoeg mogelijkheden."

Alle artikelen
Meer lezen