Hij was jaren gedetacheerd bij diverse banken als hypotheekacceptant voor particulieren. Zo heeft Atilla Akcay heel veel mensen kunnen helpen bij de aankoop van een woning. “Twee jaar geleden was er een keerpunt”, vertelt Atilla. “Op weg naar mijn werk bij de Volksbank kwam ik in een file terecht. De bestuurder achter mij zag het te laat en klapte achterop. Na dit ongeluk volgden zeven maanden van revalidatie en kreeg ik opeens ruimte om na te denken. Ik besloot een andere baan te zoeken en toen kwam Mogelijk op mijn pad.”

Feedback van klanten

“Mijn kennis en ervaring bleek heel waardevol en ik zou andersom ook veel bij Mogelijk kunnen leren. Dat, en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, waren de redenen om voor Mogelijk te kiezen. Eind 2022 startte ik als Intern Accountmanager. Samen met de Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor een dossier. De Accountmanager voert gesprekken met de klant en ik regel als Intern Accountmanager het totale proces op de achtergrond. De doelgroep is anders dan ik gewend was: Mogelijk brengt de geldnemer en de geldgever bij elkaar. Dat biedt een mooie oplossing voor de ondernemer, die niet altijd makkelijk een zakelijke hypotheek krijgt bij traditionele banken. Ik vind het supermooi dat wij ondernemers juist wel goed kunnen helpen.”

Teamspirit en waardering voor werknemers

“In het verleden heb ik voor veel verschillende bedrijven opdrachten gedaan. Bij Mogelijk vind ik de waardering voor werknemers heel prettig. Er zijn regelmatig activiteiten en we elke dag een verzorgde lunch op kantoor. Het mooie is dat we in het bedrijfsrestaurant dan niet naast directe collega's zitten, maar dwars door elkaar. We zijn zo close met z'n allen, dat maakt de werkomgeving heel fijn. Teamspirit is oprecht een van de sterkste punten van Mogelijk. Bij veel andere werkgevers miste ik de persoonlijke aandacht die bij Mogelijk juist prioriteit is. Daar staat tegenover dat we allemaal heel hard werken.“

Ontspanning

“In voetballen vind ik mijn grootste ontspanning. Ik ben geboren en getogen in Enschede en van Turkse afkomst; lang geleden kwam mijn opa voor werk naar Nederland. Mijn vrouw en ik zijn net verhuisd en ik ben druk met de complete verbouwing. Ons huis in Ede is een mooie upgrade en ligt op een strategische locatie tussen onze werkgevers. Je wilt toch niet steeds in de file staan.”

Alle artikelen
Meer lezen