Twee jaar geleden begon Brechtje van Miert bij Mogelijk als Klantmanager. "Er werkten hier toen ongeveer dertig mensen", vertelt ze. "Intussen zijn we gegroeid naar honderd-plus medewerkers en heb ik al twee stappen mogen zetten binnen het bedrijf. Ik ben nu 25 jaar, in de groei van mijn carrière en erg ambitieus. Als je bij Mogelijk hard werkt, krijg je alle kansen om stappen te zetten."

Drieënhalve functie

"Na Klantmanager heb ik een korte periode als Hypotheekacceptant op Intern Account Management gezeten om me te kunnen voorbereiden op een buitendienstfunctie. Het afgelopen jaar heb ik als Accountmanager voor de buitendienst tussenpersonen kunnen ontmoeten en enthousiasmeren voor de producten van Mogelijk. Daarnaast heb ik een coördinerende rol in het gloednieuwe Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. In twee jaar tijd heb ik al drieënhalve functie mogen uitoefenen. Het wordt niet zomaar in je schoenen geschoven, je moet zelf aangeven wat je graag wilt, er hard voor werken en er wordt ook goed meegedacht."

Markt nog nooit zó in beweging

"Mijn huidige functie vind ik erg interessant, want er gebeurt op dit moment onwijs veel in de markt: bijvoorbeeld rentestijgingen en veranderingen in wet- en regelgeving. Ik denk dat de markt nog nooit zó in beweging geweest als nu. We werken allemaal keihard, en toch is de teamspirit hartstikke goed. Op de afdeling Verhuurhypotheek zijn veel nieuwe acceptanten bij ons team aangesloten om de drukte aan te kunnen; toch werken we samen als een geoliede machine. Het is echt één team, één taak. Dat geldt overigens voor heel Mogelijk, alle afdelingen werken geweldig goed samen. Ik vind het mooi om te zien dat we onze neuzen dezelfde kant op zetten."

Inspirerende omgeving

"Mogelijk biedt kansen om opleidingstrajecten te volgen en zet je in je kracht. We zijn een snelgroeiend fintechbedrijf dat altijd in beweging is en ons kantoor in Breukelen is heel gaaf: we mogen in een inspirerende omgeving werken. Het team is hecht en als er privé iets aan de hand is, wordt daar rekening mee gehouden. Mogelijk is overall een goede en fijne werkgever."

Alle artikelen
Meer lezen