Bij Mogelijk krijg je als student verantwoordelijkheid en veel support

4 september 2023
Bij Mogelijk krijg je als student verantwoordelijkheid en veel support

Tijdens zijn stage heeft Timur Yildirim de vastgoedwereld anders leren kennen dan vanuit de studieboeken. "Theorie en praktijk verschillen, maar er zijn ook veel raakvlakken", vindt de bijna-afgestudeerde student aan de Hogeschool Saxion, opleiding Vastgoed en Makelaardij. "Mijn afstudeerscriptie ging over Box 3 - vastgoed en fiscale veranderingen, een actueel onderwerp. Bij Mogelijk heb ik ervaren welk deel van de vastgoedwereld ik écht leuk vind: de combinatie van commercieel vastgoed en financiering. Het is waardevol als je daar tijdens de opleiding achterkomt, dus daar ben ik superblij mee."

Timur vindt de bedrijfscultuur bij Mogelijk erg prettig. "De afdelingen zijn op elkaar ingespeeld en de collega's hebben onderling een goede band. De managers zijn toegankelijk en je kletst met de eigenaren bij het koffieapparaat. Iedereen is elke dag bezig met het beter maken van de organisatie en de optimalisatie van processen. De meesten hebben een achtergrond in de vastgoedwereld of het bankwezen. Ik heb veel collega's gesproken die afscheid namen van de bankierswereld omdat daar heel veel níet kan. Als je dan bij een organisatie als Mogelijk werkt waar heel veel wél kan, haal je veel meer voldoening uit je werk."

Leuke en leerzame ervaring

De eerste weken schoof Timur aan bij het secretariaat. "Dat bleek een goede keuze van het management, want zo leerde ik het bedrijf snel kennen. Ik belde met veel klanten om afspraken te maken. Door mijn inzet en leergierigheid mocht ik daarna mee met Accountmanagers Marcel Palsgraaf en Jonathan Ramaker om hen te ondersteunen, notuleren tijdens afspraken, vragen stellen, scherp zijn. Een superleuke en leerzame ervaring om te zien hoe zij met klanten omgaan; zij hebben natuurlijk veel kennis en daar heb ik heel wat van opgestoken."

Meer collega dan stagiair

"Op Intern Accountmanagement kreeg ik een vrij zelfstandige rol. Dankzij de hulp van collega's kon ik als Intern Accountmanager afspraken voorbereiden en offertes maken. Inmiddels was ik eigenlijk meer een collega dan een stagiair. Op mijn afscheidsborrel was iemand zelfs verbaasd om te horen dat ik stagiair was. Dat is een leuk compliment. Ook voor Mogelijk, want vaak worden stagiairs bij bedrijven ingezet voor minder leuke klusjes. Ik ben heel blij dat ik verantwoordelijkheid kreeg en zelfstandig mocht werken. De stagebegeleiding van Commercieel Manager Benjamin Westdorp was superfijn. Hij heeft mij kansen en veel vrijheid gegeven, goed begeleid en feedback gegeven. Ik heb veel geleerd bij Mogelijk en kan het bedrijf bij elke student in de vastgoed- of financieringswereld absoluut aanbevelen. Je krijgt als student verantwoordelijkheid, iedereen denkt met je mee en wil je helpen; dat gun ik andere studenten ook."

Benieuwd naar de vacatures? Bekijk ze hier.

Alle artikelen
Meer lezen