“Ik verdiep mij bij financieringsaanvragen graag in het verhaal van de klant”

Met 35 jaar ervaring in het bankwezen heeft Gerard Geenacker de nodige vlieguren gemaakt op het gebied van hypotheken, sparen, beleggen, verzekeren en bedrijfsfinancieringen. "Het is fijn om bij Mogelijk te werken, samen doen we er alles aan om financieringsaanvragen professioneel te realiseren. We hebben een gemixt team van senioren en junioren, dat vind ik heel leuk.”

“Na meerdere reorganisaties bij mijn vorige werkgever en na een lange sabbatical stuitte ik op een vacature van Mogelijk en ontdekte dat ik goed paste bij het profiel. In februari 2020 startte ik als Hypotheek Acceptant voor de toen net gelanceerde Verhuurhypotheek. We begonnen met z'n tweeën en inmiddels is het team gegroeid naar zeven medewerkers. Het werk is interessant, ik verdiep me graag in het verhaal en de achtergronden van de klant en ik onderzoek welke mogelijkheden er allemaal zijn om een financiering te realiseren. Spitten en graven ligt mij wel.”

Van elkaar leren

"Met mijn 62 jaar ben ik een van de senioren, maar er komen ook stagiairs binnenwandelen van nog geen 20 die na hun afstuderen vaak een baan aangeboden krijgen bij Mogelijk. Die diversiteit is heel leuk en bovendien kun je veel van elkaar leren. Mogelijk is een jong bedrijf en we groeien hard, dat is uitdagend. Als werkgever is Mogelijk heel sociaal; de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en er wordt ons zelfs gevraagd om aan te geven of we nog iets missen. Heb je ambities, dan bespreek je met je leidinggevende hoe je je wilt ontwikkelen. Een paar keer per week wordt er een lekkere lunch verzorgd en op vrijdagmiddag gaat er regelmatig een fles wijn open. Het is hier een gezellige boel."

Alle artikelen
Meer lezen