Shirley Bahadoer (52) blijft het liefst langere tijd bij een bedrijf. Helaas lukte het haar de afgelopen paar jaar niet om de perfecte werkplek te vinden. Tot ze in maart vorig jaar bij Mogelijk terecht kwam. “Hier wil ik wel blijven tot mijn pensioen!”

De dag vliegt om

Shirley is een van de zes klantmanagers van Mogelijk. Met haar collega’s handelt ze alle binnenkomende telefoontjes en e-mails af. “Dat betekent dat ik echt met iedereen contact heb”, vertelt ze. “Ondernemers die een aanvraag doen of een financiering hebben lopen, investeerders, notarissen, taxateurs – noem maar op. Geen dag is hetzelfde en je weet nooit wat er binnenkomt.” Het is flink aanpoten en de dag vliegt meestal om.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Toch – of misschien wel juist daarom – vindt Shirley het werk bij Mogelijk geweldig. “Ik zit er drie kwartier voor in de auto, maar ik kom altijd met plezier naar mijn werk.” Hard werken ligt haar wel, als er maar een zekere vrijheid is om het werk te doen. En die vrijheid krijg je bij Mogelijk. “Als collega’s verdelen we onderling het werk goed en iedereen pakt zijn of haar verantwoordelijkheid. En als iemand even moet opladen met een wandeling buiten of een gesprekje bij de koffieautomaat, dan is dat ook prima.”

Zorg voor medewerkers

Naast vrijheid en eigen verantwoordelijkheid is er bij Mogelijk ook persoonlijke aandacht en zorg voor medewerkers, zo merkte Shirley al heel snel. “Allereerst was er een heel warm welkom toen ik bij Mogelijk startte; een grote bos bloemen en een fijne manier van inwerken”, aldus Shirley. Maar al snel had Shirley door privéomstandigheden meer nodig. Shirley zat in het restaurant toen ze werd gebeld in verband met een naar bericht. “Ik was natuurlijk even behoorlijk van de kaart. De HR-manager zag dat en zorgde dat ik naar huis gebracht werd – zelf rijden was onverantwoord geweest.” Ook in de spannende dagen en intensieve maanden die volgden kreeg Shirley volop ruimte om er voor haar familie te zijn. “Ik voelde veel steun vanuit kantoor, dat had ik echt even nodig. Gelukkig is alles nu weer in orde.”

Grote betrokkenheid

Ondanks dat het bedrijf sterk groeit, doet Shirley haar best om alle collega’s te blijven kennen. “Zie ik iemand op de gang die ik nog niet ken, dan maak ik een praatje om kennis te maken. Dat past ook bij de cultuur van Mogelijk. Ook vanuit het management weet men niet alleen wie je bent, maar ook wanneer er bijzonderheden zijn. Bijvoorbeeld toen ik door mijn man werd verrast met een vakantie. Iedereen wist ervan, behalve ik. Na terugkomst vroeg Annemieke (partner bij Mogelijk- red.) hoe mijn verassingsvakantie was. Dat toont echt betrokkenheid, vind ik.”

Eén waarschuwing

Voor wie overweegt om te solliciteren bij Mogelijk heeft Shirley wel één waarschuwing. “Hou er rekening mee dat je een paar kilo aankomt”, lacht ze. “Drie keer per week wordt er een fantastische lunch verzorgd en omdat Mogelijk altijd graag successen en bijzondere momenten viert, staat er regelmatig taart op tafel. Maar laat dat je er vooral niet van weerhouden om bij deze mooie club te komen werken!”

Alle artikelen
Meer lezen